اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

فارس من| چشمه سورت نیازمند همگرایی مسؤولان و جوامع محلی است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران درباره چشمه آب‌معدنی سورت با بیان اینکه میراث فرهنگی نظارت روی این میراث طبیعی را به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد، گفت: مهم‌ترین موضوع این است که پیمانکار، منابع طبیعی، مردم و جوامع محلی همه باید یک صدا شویم تا کار انجام و منتج به درآمد برای منطقه شود.

فارس من| چشمه سورت نیازمند همگرایی مسؤولان و جوامع محلی است

به گزارش خبرگزاری فارس مازندران، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژه‌ای با عنوان «آیا در مزایده چشمه سورت به مردم پشتکوه توجه شده است؟»  در سامانه فارس من خواستار پیگیری این سوژه شدند.

در توضیح این سوژه عنوان شده است؛ آیا مدیران استانی به داد محرومان منطقه پشتکوه خواهند رسید، در چشمه باداب سورت چه می‌گذرد؛ پس از سال‌ها انتظار مردم محروم منطقه بالاخره و به لطف مدیران چندین ماه از برگزاری مزایده طرح حفاظتی چشمه باداب سورت می‌گذرد ، حفاظتی که سال‌ها بدون چشم‌داشتی توسط خود مردم منطقه انجام می‌پذیرفت و به لطف برگزاری مزایده و با امید اینکه سرمایه‌گذاری در شان یک پروژه ملی و با سرمایه گذاری در صنعت گردشگری موجبات رشد فرهنگی و اقتصادی آن گردد و یا نهایتا واگذاری آن به شرکت تعاونی روستایی که موجبات اشتغال مستقیم و درآمد برای محرومان منطقه می‌شد ، اما متاسفانه این‌گونه که معلوم است موضوع جذب سرمایه‌گذار در مزایده مطرح نبوده و بیشتر مزایده سرمایه‌پذیر جهت اخذ ۱۵ هزار تومان مبلغ ورودی از مردم مطرح بوده است.

 

این سئوال در ذهن تداعی می‌شود که مبنای سنجش کمیته برگزار کننده مزایده برای احراز اهلیت سرمایه گذار چه بوده است؟ چگونه طرحی ملی و جهانی که می‌توانست موجبات شکوفایی اقتصادی چندین روستای محروم منطقه شود به شخصی که در آموزش خدمت سربازی در شهر دیگر مشغول گذارن‌ دوران خدمت سربازی است و حتی کارت پایان خدمت ندارد واگذار شده است؟ چگونه پروژه ای ملی با سرمایه‌گذاری مستقیم حداقل ۷۰میلیارد ریال به شخصی واگذار شده که خود کارگر یک کارگاه بلوک‌زنی بوده ؟ و سوالات بسیار دیگر که ماه‌هاست بی‌جواب مانده است...

آیا مسؤولان محترم می‌خواهند به موضوع به‌صورت جدی ورود پیدا کنند یا باید همچنان شاهد تضییع حقوق مردم مظلوم و محروم این منطقه باشیم .

شوراها و دهیاران منطقه لطفا صدای مظلومان دیار خود باشید و دست‌کم شما صدای ما را به گوش مسؤولان برسانید.

سیف‌الله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری و بستن قرارداد با توجه به اینکه منابع طبیعی مالکیت عرصه و چشمه سورت است، برعهده منابع طبیعی است.

وی افزود: اداره کل گردشگری مازندران دو رویکرد را در ارتباط با چشمه سورت در دستور کار قرار داده موضوع نخست نظارت بر امور و اینکه عملکرد میراثی این منطقه زیر سوال نروند و کارها طبق روال قانونی انجام شود.

 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران بیان کرد: اصل مطلب این بوده که برای جابجایی مردم از تراکتور و نیسان استفاده می‌کردند ولی باید گفت باید با برنامه‌ریزی درست از ظرفیت جوامع محلی نهایت استفاده را ببریم تا کسی متضرر نشود.

این مسؤول با تاکید بر اینکه باید مسؤولان و جوامع محلی با هم کنار بیایند، خاطرنشان کرد: چشمه سورت  منطقه نمونه گردشگری در سفر دوره اول دولت به مازندران در سال ۸۵ معرفی شده است و به همین دلیل برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است.

فرزانه یادآور شد: ۳.۵ کیلومتر از مسیر دسترسی به چشمه سورت طی ماه‌های اخیر زیرسازی و اسفالت شده که این مسیر راه دسترسی به چشمه سورت بوده است.

وی در پایان با تاکید بر اینکه میراث فرهنگی نظارت روی این میراث طبیعی را به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین موضوع این است که پیمانکار، منابع طبیعی، مردم و جوامع محلی همه باید یک صدا شویم تا کار انجام شود و منتج به درامد برای منطقه شود.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول