اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  آموزش و پرورش

رضایت ۸۰ درصدی از لوازم‌التحریر ایرانی/ بازار ۶ هزار میلیارد تومانی نوشت‌افزار در کشور

مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی- اسلامی از رضایت ۸۰ درصدی مردم از نوشت‌افزار ایرانی خبر داد.

رضایت ۸۰ درصدی از لوازم‌التحریر ایرانی/ بازار ۶ هزار میلیارد تومانی نوشت‌افزار در کشور

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محمد یقینی مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی- اسلامی در مراسم آغاز جشنواره سراسری ایران نوشت که امروز در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: مجمع نوشت‌افزار ایرانی-اسلامی از سال ۹۱ با مشاهده مشکلات و چالش‌ها در زمینه نوشت‌افزار ایرانی شروع به کار کرد.

وی ادامه داد: در آن زمان بیش از ۹۰ درصد بازار نوشت‌افزار را محصولات خارجی گرفته بودند و هم محصولات و هم محتواها خارجی بود؛ در سال ۹۱، یکی، دو تولید کننده پای کار آمدند و امروز بیش از ۱۰۰ تولیدکننده هستند که هم تولید و طرح ایرانی دارند.

یقینی با بیان اینکه امسال هشتمین سال فعالیت مجمع نوشت‌افزار ایرانی - اسلامی است، گفت: درباره اهمیت اقتصادی نوشت‌افزار ایرانی - اسلامی باید بگویم که بازار ۶ هزار میلیارد تومانی در کشور ما دارد که لازم است به آن توجه شود.

وی با اشاره به فعالیت جریان ایران نوشت، افزود: با اتفاقاتی که از شروع جریان ایران نوشت افتاد، سعی شد با مردم ارتباط مستقیم برقرار شود و از سال ۹۵ آمار واردات نوشت‌افزار از ۹۰ درصد به ۶۰ درصد کاهش یافته است. البته یکی از علت‌ها این است که بعضی از اقلام مشابه داخلی ندارند که می توان به اتد، روان‌نویس و قیچی اداری اشاره کرد که مشابه ایرانی ندارند.

مدیرعامل مجمع نوشت افزار ایرانی - اسلامی ادامه داد: ۷ هزار نفر مستقیم و ۱۰ هزار نفر غیر مستقیم در بازار نوشت‌افزار فعالیت دارند و ۱۵ هزار فروشگاه در این زمینه فعالیت می‌کنند البته در این راستا نیازمند همکاری وزارت صمت هستیم.

وی تصریح کرد: نوشت‌افزار  ۱۲ سال روزی حداقل ۱۰، ۱۲ سال از زندگی کودک را دخیل می‌کند و در نتیجه کودکان از محتوای نوشت‌افزار اثر می‌گیرند و در آن مشق می نویسند؛ نوشت افزار در گذشته طرح محور بود ولی 10، 15 سال است که کاراکتر محور شده است و اهمیت فرهنگی آن را نشان می‌دهد.

یقینی با اشاره به نوشت‌افزارهای ایرانی که در سال‌های گذشته با عنوان ساخت کشورهای دیگر به فروش می‌رسید، گفت: در سال‌های 91، 92، نوشت‌افزاری داشتیم که در داخل تولید می‌شد ولی ساخت ایران نمی‌خورد اما این نگاه از سال ۹۵ به بعد برعکس شد یعنی تولید ایران از ضد ارزش به ارزش تبدیل شد و ۱۰۰ تولید کننده پای کار آمدند و ۱۰ درصد از بازار را به خود اختصاص دادند.

وی اضافه کرد: اقدام دیگر ذائقه‌سازی است و رضایت مردم از نوشت افزار ایرانی ۸۰ درصد نسبت به مابقی محصولات مانند پوشاک و خودرو ایجاد شد؛ از سوی دیگر با توجه به افزایش نرخ دلار، محصولات ایرانی از نظر کیفیت و قیمت با محصولات خارجی قابل رقابت هستند.

مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی ـ اسلامی ادامه داد: در زمینه تهیه نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان مناطق محروم، از گذشته با پویش‌های فعالیت می‌کردیم که که پویش صدبرگ یکی از این اقدامات بود اما سه سال است که پویش مشق احسان به همت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برگزار می‌شود؛ در سال 97 تعداد 5 هزار بسته لوازم‌التحریر و در سال 98 تعداد 250 هزار بسته لوازم‌التحریر توزیع شد و امسال قرار است 500 هزار بسته لوازم‌التحریر توزیع شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره سراسری ایران نوشت، اظهار کرد: همانطور که دوستان در جریان هستند نمایشگاه ایران نوشت هر سال در خیابان حجاب برگزار می‌شد اما امسال به دلیل شیوع کرونا لغو شد؛ البته صنعت نوشت‌افزار تعطیل‌شدنی نیست و امسال جشنواره سراسری ایران نوشت را برگزار خواهیم کرد.

یقینی اضافه کرد: جشنواره سراسری ایران نوشت با فعالیت چند فروشگاه اینترنتی و تمام فروشگاه محلی سراسری فعالیت می‌کنند که اطلاعات فروشگاه‌ها در سایت ایران نوشت اطلاع‌رسانی می‌شود؛ همچنین ۲۵ فروشگاه‌ تخصصی ایران نوشت در این جشنواره حضور دارند. 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول