اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فارس من

اینترنت رایگان، گلایه از مجلس و همکاری طب‌سنتی با پزشکان؛ مهم‌ترین مطالبات کرونایی «فارس من»

این گزارش نگاهی است به مهم‌ترین مطالبات کرونایی ثبت‌شده شما در «فارس من».

اینترنت رایگان، گلایه از مجلس و  همکاری طب‌سنتی با پزشکان؛ مهم‌ترین مطالبات کرونایی «فارس من»

به گزارش خبرگزاری فارس؛ کار بالا گرفته؛ آمار بیش از روزی ۳۰۰۰ مبتلای جدید همه را نگران کرده است. آن‌قدر که حتی روحانی که هفته‌ها در برابر مداخله‌ی حداکثری مقاومت می‌کرد، ناگزیر از اجرای قرنطینه شد. یا به تعبیر خودشان «فاصله‌گذاری اجتماعی»! طرحی که شاید اگر زودتر اجرا می‌شد، جان‌های کمتری از دست می‌رفت. خانه‌نشینی اجباری ادامه دارد و مشکلات بیشتر هم شده. این گزارش مروری است بر تازه‌ترین مطالبات کرونایی مردم در «فارس من».

 

اول| تداوم مشکلات اقتصادی در قرنطینه؛ مردم در فارس من: بسته معیشتی بدهید

چاره‌ای نیست؛ جان تک‌تک آدم‌های این شهر به رعایت قرنطینه خانگی بسته است. کرونا همین چند وقت حسابی ثابت کرد با کسی سر مزاح و مسخره ندارد. آمار مبتلایان بیماری هر لحظه درحال افزایش است. آمار تلفات هم. ساز و کاری مطمئن‌تر از قطع زنجیره انتقال ویروس برای مهار آن شناخته نشده هنوز. ولی این خانه‌نشینی تبعاتی هم دارد. تبعاتی مثل تعطیلی کسب‌وکارها، فلج شدن بازار و البته آب رفتن سفره‌های مردم.

مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا هم‌چنان ادامه دارد. کم که نشده هیچ؛ بیشتر هم شده. مردم با هر روز بیشتر در خانه ماندن، طبعاً بیشتر هم ضرر خواهند کرد. تواتر سوژه‌های ثبت‌شده درباره همین موضوع در «فارس من» نمودار روشنی از همین مدعا است. مثل این کمپین با صدها امضا که از دولت می‌خواهد برای رفع مشکلات خانه‌نشینی به آن‌ها «سبد معیشتی» پرداخت کند.

 

حامیان این کمپین معتقدند دولت باید در این دوران رکود و فراگیری بیماری، یارانه مردم را دست‌کم به مدت یک‌سال افزایش دهد. آنها نوشته‌اند: «بسیاری از مردم چون به نان شب محتاج هستند در خانه نمی‌مانند. دولت می‌تواند با واریز کمک معیشتی برای مقابله با کرونا مردم را حداقل دو هفته نگه دارد.» البته دولت قبلاً اعلام کرده به یک جمعیت دست‌کم ۷ میلیونی، یارانه و وام قرض‌الحسنه پرداخت خواهد کرد.

اقدامی که اگرچه کاملاً مناسب است، ولی کافی نیست. جمعیت آسیب‌دیده از ماجرای منحوس همه‌گیری، خیلی بیشتر از این حرف‌ها است. «فارس من» همیشه تلاش می‌کند صدای شما باشد. همکاران من در گروه‌های مختلف خبرگزاری بهرحال پیگیر این مطالبه شما هستند.

 

دوم| بهارستان به‌خط! چرا نماینده‌ها باوجود تعطیلی مجلس هم‌چنان حقوق می‌گیرند؟

البته که هر اجتماعی آن هم در این شرایط به‌صلاح نیست. بهارستان ولی اولین جایی بود که تعطیل شد. قبل‌تر از برخی دانشگاه‌ها یا ادارات حتی. بهرحال تداوم تشکیل جلسات مجلس شاید می‌توانست در این شرایط اضطرار نقش مؤثری در کم کردن مشکلات داشته باشد. حالا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی یا ویدئوکنفرانس. نشد. مردم هم از همین گلایه دارند. برای همین چند سوژه با همین حال‌وهوا به ثبت رسید. سوژه‌هایی که خیلی زود پرطرفدار شد.

مثلاً این کمپین با صدها حامی؛ امضاکنندگان آن معتقدند نمایندگان نباید در شرایطی که نظامیان و کادر درمانی بیمارستان شبانه‌روز خط مقدم درحال مبارزه با کرونا هستند، وظایفشان را رها کنند. در این کمپین آمده: «در این شرایط آیا مردم احساس نمی‌کنند که بین نمایندگان و آنها تبعیض هست؟ نمایندگانی که با خودروهای شخصی و به صورت حفاظت شده به محل کار می‌روند بیشتر در معرض این ویروس هستند یا مردمی که مجبورند با وسایل حمل‌ونقل عمومی تردد کنند؟»

 

یا کمپین دیگری که پیشنهاد می‌کند اهالی بهارستان هم مانند بسیاری از مردم که کسب‌وکارشان مختل شده، از حقوق نمایندگی استفاده نکنند. حامیان این پویش معتقدند: «خیلی از هموطنان به‌صورت ساعتی کار می‌کنند. طبعاً دریافتی آنها کاهش خواهد داشت. اما نمایندگان محترم مجلس؛ حال که خانه‌نشین شدند، پیشنهاد می‌شود جهت درک بیشتر حال مردمی که نمایندگی‌شان را عهده‌دار هستند؛ حقوقی دریافت نکنند.»

گروه دیگری از مردم هم با تشکیل یک کمپین به نماینده‌ها پیشنهاد کردند دست‌کم بخشی از حقوق دریافتی‌شان را برای مقابله با بیماری اهدا کنند. آنها نوشته‌اند: «کرونا بسیاری از مشاغل و میزان درآمد مردم بخصوص مشاغل آزاد را تحت تاثیر قرارداده است. از این رو از نمایندگان منتخب مردم خواهشمندیم با توجه به تعطیلی چند هفته‌ای در راستای همدردی با مردم بخشی از درآمد خود را در این ماه برای مقابله با بیماری کرونا اهدا کنند.»

 

حتماً تحرکات سمبلیکی از این دست می‌تواند محبوبیت نمایندگان در میان افکار عمومی را چندچندان کند. آقایان! پیشنهادات مردم با صدها امضا مقابل شما است. «فارس من» با افتخار منعکس‌کننده اقدامات خیرخواهانه شما در این رابطه خواهد بود.

 

سوم| کارشکنی آمریکا در واردات دارو؛ مردم: از آدم‌کُش‌های کرواتی شکایت کنید

کرونا مشغول تُرک‌تازی است. دنیا اغلب با کمبود امکانات بهداشتی مثل ماسک و مواد ضدعفونی کننده روبرو است. ایران هم. تجهیزاتی که اگر به مقدار کافی موجود بود، می‌توانست تا حدود بسیاری شر بیماری را کم کند. طبعاً یکی از بهترین راه‌ها برای جبران این کمبودها، واردات آن‌ها است. موضوعی که با تحریم‌های ظالمانه آمریکا امکان‌پذیر نیست. یانکی‌ها حتی در این شرایط هم اجازه واردات دارو و درمان را هم نمی‌دهند!

موضوعی که مورد انتقاد افکار عمومی هم قرار گرفته است. مردم معتقند در این شرایط باید از آمریکایی‌ها به‌دلیل تحریم‌های ضدبشری‌شان شکایت کرد. در این کمپین آمده است: «دولت آمریکا با تحریم به دنبال ایجاد مانع برای از بین بردن پاندمی کرونا از ایران هست. این همان جنایتی هست که انگلستان در سال ۱۹۱۹ در ایران انجام داد. ما همه باید از آمریکا به‌دلیل تلاش برای نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت شکایت کنیم.»

 

همین موضوع را همکاران من قبلاً هم پیگیری کرده بودند. برای اطلاعات بیشتر در این‌باره این گزارش را بخوانید: محکومیت آدم‌کُشی آمریکا با تحریم داروهای کرونا در «فارس من»

 

چهارم| کمپینی با هزاران امضا؛ اطبای سنتی و پزشکان برای شکست کرونا همکاری کنند

بحث و گفت‌وگوی اطبای سنتی و کادر درمان از همان روزهای نخست بالا گرفت. هرکدام مدعی اثربخشی روش‌های خود برای مقابله و کنترل بیماری بودند. گفت‌وگویی که ظاهراً چندان هم مؤثر به حال‌ و روز مردم نبود. از همین روی مطالبه‌ای جدی برای پایان گفت‌وگوها و آغاز همکاری در میان افکار عمومی شکل گرفت. هزاران نفر هم با تأسیس یک کمپین در «فارس من» خواستار همکاری همه طرف‌ها برای پایان بحران شدند.

حامیان این کمپین خطاب به وزیر بهداشت نوشته‌اند: «درخواست می‌شود جلسات مشترکی بین فعالین طب سنتی و جامعه پزشکی برای درمان و پیشگیری کرونا برگزار نمایید. طبق آنچه در بعضی خبرها آمده است کشور چین با رویکرد سنتی و شیمیایی موضوعات درمانی کرونا را دنبال نموده و یکی از واردکنندگان محصولات گیاهی از ایران می‌باشد. قطعاً وزارت بهداشت با رویکرد همدلی در عرصه مقابله با این ویروس منحوس با نظر مثبت این موضوع را دنبال می‌نماید.»

 

موضوعی که البته مورد استقبال وزیر بهداشت هم قرار گرفت. آقای دکتر نمکی در پیامی که روز سه‌شنبه انتشار یافت، خواستار هم‌افزایی و همکاری همه برای شکست بیماری شد. وی البته از شیادانی که با تحرکات غیرمعقول نام و نشان اطبای سنتی ایرانی را زیر سؤال بردند، انتقاد کرد. امیدواریم؛ حتماً این همکاری‌ها خواهد توانست ریشه‌ی بیماری منحوس را از سرزمین عزیزمان پاک کند. به امید آن روز.

 

پنجم| یک پیشنهاد برای روزهای قرنطینه؛ اینترنت و تلفن را رایگان کنید

مهم‌ترین خطر قرنطینه خانگی، سر رفتن حوصله‌ها است! آن لحظه که فرد به جمع‌بندی می‌رسد برای تنوع هم که شده بی‌خیال کرونا دل به دریا بزند. همان زمان نگرانی‌های جدی از ابتلا به بیماری وجود دارد. طبعاً برای تداوم و توفیق این خانه‌نشینی باید مشوق ارائه کرد. هم مشوق‌های اقتصادی هم مواردی که به پر کردن اوقات فراغت مردم کمک کند. مانند اینترنت رایگان یا ارزان کردن تعرفه‌های تلفن همراه.

صدها نفر از مردم هم با همین انگیزه چنین کمپینی را در «فارس من» امضا کردند. در این کمپین آمده است: «با توجه به تأکیدات مکرر مبنی بر عدم خروج از منازل و با توجه به لغو بسیاری از دید و بازدیدها هزینه مکالمات تلفنی و پیامک تا پایان دوره شیوع ویروس، رایگان شده و به خدمات اینترنت در کشور نیز درصد تخفیف بالایی تعلق گیرد تا مردم، این روزهای سخت قرنطینه داوطلبانه خانگی را با آرامش بیشتری در کنار خانواده خود سپری کنند.»

 

کار بالا گرفت. علی‌رغم آن‌که آقای رئیس‌جمهور خوش‌دلانه خیال می‌کرد همه‌چیز از شنبه به روال عادی خود بر خواهد گشت. روزانه هزاران ابتلای جدید و صدها کُشته؛ ماجرا جدی است. برای خاطر خودمان و عزیزانمان هم که شده، شوخی نگیرید. «فارس من» در کنار شما است. برای پیگیری مطالبات شما؛ برای بازتاب انتقادات و پیشنهادات شما. در تمام روزهای قرنطینه روی ما حساب کنید.

 

گزارش از محمد آزادی

انتهای پیام/ ع

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول