اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

پلوسی، آغاز تحقیقات برای استیضاح ترامپ را کلید زد

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا بامداد چهارشنبه رسماً آغاز تحقیقات برای استیضاح رئیس‌جمهور این کشور را اعلام کرد.

پلوسی، آغاز تحقیقات برای استیضاح ترامپ را کلید زد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا آغاز رسمی تحقیقات برای استیضاح «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را اعلام کرد. 

پلوسی گفت: «امروز من اعلام می‌کنم مجلس نمایندگان آمریکا رسماً تحقیقات برای استیضاح رئیس‌جمهور را آغاز می‌کند.»

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اضافه کرد: «رئیس‌جمهور باید پاسخگو شود. هیچ‌کس بالاتر از قانون نیست.»

مجلس نمایندگان آمریکا درباره این تحقیق خواهد کرد که آیا ترامپ خواستار کمک اوکراین برای بد نام کردن «جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ شده است یا خیر.

پلوسی بامداد چهارشنبه گفت: « ترامپ از یک کشور خارجی خواست در امور داخلی ما مداخله کند و این نقض فاحش قانون است.

رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند در روزهای گذشته، بعد از آنکه ترامپ گفت با رئیس‌جمهور اوکراین درباره «جو بایدن» حرف زده، صحبت از استیضاح او شدت گرفته است. گفته می‌شود او ارائه کمک به اوکراین را به تحقیق این کشور درباره فساد ادعایی بایدن و پسرش منوط کرده است. 

ترامپ روز یکشنبه به خبرنگاران گفت در گفت‌‌وگوی تلفنی روز ۲۵ جولای با رئیس‌جمهور اوکراین هم به او تبریک گفته و هم با او درباره فساد در این کشور شرق اروپا صحبت کرده است. 

ترامپ گفت در این مکالمه تلفنی، به عنوان مثال، مسئله جو بایدن و پسرش را مطرح کرده که عضو هیئت مدیره یک شرکت گاز اوکراینی هستند. 

رئیس‌جمهور آمریکا دوشنبه در این باره گفت: «ما نمی‌خواهیم آدم‌های کشور ما مثل جو بایدن و پسرش نقشی در ایجاد فساد موجود در اوکراین داشته باشند.»

اعتراف ترامپ به گفت‌وگو درباره این موضوع با رئیس‌جمهور اوکراین فشارها روی حزب دموکرات برای کلید زدن روند استیضاح علیه او را تشدید کرده بود. گفته می‌شود حتی بعضی از سیاستمداران جمهوری‌خواه هم از ترامپ خواسته‌اند محتوای گفت‌وگوی خودش با رئیس‌جمهور اوکراین را علنی کند. 

استیضاح رئیس‌جمهور در آمریکا روندی پیچیده دارد. رئیس‌جمهور را به دلیل ارتکاب هر جرم معمولی نمی‌توان استیضاح کرد و طبق بند ۴ ماده ۲ قانون اساسی آمریکا این کار فقط در صورتی مجاز است که او طبق ادله متفن مرتکب  جرائم سنگینی مانند «خیانت، ارتشا و سایر تخلفات و جرائم مربوط به افراد عالی‌رتبه» شده باشد.

فرایند کار، از مجلس نمایندگان آغاز می‌شود و در صورتی که اکثریت قانونگذاران در این مجلس (نصف به علاوه یک) موافق استیضاح باشند، روند کار به جریان خواهد افتاد.

در ادامه، مجلس نمایندگان در صورت موافقت با استیضاح از مجلس سنا می‌خواهد دادگاه تشکیل دهد و متهم را محاکمه کند. محکومیت قطعی رئیس‌جمهور که عزل او را در پی خواهد داشت مستلزم آن است که دو سوم سناتورها به این موضوع رأی مثبت دهند و موافق آن باشند.

 نمایندگان دموکرات پیش از این، با علم به اینکه در در مجلس سنا که اکثریت کرسی‌های آن در اختیار جمهوری‌خواهان است از آرای کافی برای عزل ترامپ برخوردار نیستند، درباره آغاز استیضاح علیه ترمپ تردید داشتند. آنها به ویژه نگران این بودند که تبرئه ترامپ در سنا آن هم در آستانه آغاز تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا می‌تواند خطایی فاحش باشد که ممکن است پیروزی او در این انتخابات را ضمانت کند. 

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول