اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

جو ضد سعودی در فلسطین، از مسجد و بازار تا مراسم عروسی

فلسطینی‌ها به لطف سیاست‌های محمد بن سلمان، بیش از گذشته دوست و دشمن خود را می‌شناسند. شرایط فعلی جامعه فلسطین در ضدیت کامل با دولت سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس قرار دارد.

جو ضد سعودی در فلسطین، از مسجد و بازار تا مراسم عروسی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، فضای سیاسی و اجتماعی فلسطین در یک سال اخیر با طرح موضوع «معامله قرن» از سوی آمریکا بسیار ملتهب شده و همراهی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با این طرح، فلسطینی‌ها را به شدت عصبانی کرده است. آن‌ها «معامله قرن» را همان فروش فلسطین در ازای دریافت پول می‌دانند. فلسطینی که ۷۵ سال است برای بازپس‌گیری آن مبارزه می‌کنند.

از این رو اکنون شبکه‌های اجتماعی پر از ویدئوهایی است که فلسطینی‌ها را در حال لعن و نفرین عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مشاهده می‌کنیم. جوانان فلسطینی در بازار وقتی یک شهروند عربستانی را می‌بینند، شروع به لعن حکام سعودی می‌کنند. حتی در عروسی‌ها و مراسمات شادی نیز لعن و دشنام سعودی‌ها دیده می‌شود. در مساجد بسیاری خطیبان عربستان سعودی را عامل دست اسرائیل و آمریکا معرفی می‌کنند.

 

یک روحانی دینی در صحن مسجدالاقصی می‌گوید که سعودی‌ها در افزایش حملات به مسجدالاقصی و تعداد شهرک‌نشینان نقش دارند.

 

اما بیش از همه این‌ها دشنام و تحقیر یک وبلاگ‌نویس سعودی که پس از دیدار با مقامات صهیونیست وارد صحن مسجدالاقصی شده بود، در شبکه‌های اجتماعی سر و صدا به پا کرد. 

محمد سعود خبرنگار و فعال سیاسی سعودی، از حامیان عادی‌سازی روابط کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی است و پیشتر خواستار «صلح» کشورش با این رژیم شده بود.

اخیرا نیز انتشار ویدئوی یک مراسم عروسی در فلسطین، که همراه با شعرخوانی و دشنام به عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همراه است، جنجال برانگیز شده و سعودی‌ها را به واکنش وادار کرده است.

 

 

بسیاری از طرفداران دولت سعودی که بخش اعظم آن را ربات‌های مجازی تشکیل می‌دهد در توئیتر علیه ویدئوی فوق موضع‌ گرفته و مدعی شدند که فلسطینی‌ها سرزمین خود را فروخته و اکنون به عربستان سعودی ناسزا می‌گویند.

در کنار لعن و نفرین سعودی‌ها، حکام بحرین نیز سهم بالایی از این خشم فلسطینی‌ها را دارند. برگزاری نشست بخش اقتصادی «معامله قرن» در منامه در تاریخ سوم تیر ماه و سپس دیدار وزیر خارجه این کشور با وزیر امور خارجه اسرائیل را می‌توان دلیل این خشم و نفرت دانست.

 

یک سخنران فلسطینی در مسجدی سعودی‌ها را موجب ننگ و عار بشریت معرفی می‌کند و می‌گوید که آن‌ها ظالم‌تر از اسرائیل هستند

 

در این میان علاوه بر همراهی دولت سعودی با طرح «معامله قرن» و حضور در نشست منامه، گزارش‌های روزانه رسانه‌های اسرائیلی به نقل از مقامات این رژیم در خصوص همکاری اطلاعاتی با ریاض، همراهی دولت سعودی با صهیونیست‌ها را بیش از پیش نزد فلسطینی‌ها آشکار کرده است. روزنامه‌های سعودی نیز ابایی از تروریست خواندن جنبش حماس از این جهت که افکار اخوانی دارد، ندارند.

در تاریخ 28 فروردین گذشته نیز «ناصر الغامدی» از شخصیت‌های مخالف دولت سعودی در صفحه توئیتر خود از بازداشت گسترده فلسطینی‌های مقیم عربستان خبر داد و نوشت که جرم آن‌ها حمایت از جنبش حماس و تبلیغ مقاومت بود.

سیاست‌های متهورانه محمد بن سلمان که با محافظه‌کاری کمتری همراه است، یک نتیجه مثبت در تحولات منطقه‌ای بر جای گذاشته و آن هم به روی پرده آمدن نیات حکومت سعودی در همراهی با اسرائیل و تلاش برای تحت تسلطه در آوردن مردم فلسطین است و اکنون فلسطینی‌ها بیش از گذشته دوست و دشمن خود را می‌شناسند.

 

یک گردشگر سعودی در بازار و فلسطینی‌هایی که او را بیرون می‌کنند

 

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول