اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت

فارس من| توضیح وزیر ارتباطات درباره ارسال پیامک‌های تبلیغاتی/ بازی دزد و پلیس ادامه دارد

مخاطبان فارس نظرات متفاوتی درباره ارسال پیامک‌های تبلیغاتی داشتند که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره این روش تبلیغاتی توضیحاتی ارائه کرد و گفت: تا مشکل تبلیغات وجود دارد، تخلف ارسال پیامک‌های مزاحم نیز ادامه دارد.

فارس من| توضیح وزیر ارتباطات درباره ارسال پیامک‌های تبلیغاتی/ بازی دزد و پلیس ادامه دارد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، پیامک های تبلیغاتی یکی از موضوعاتی است که فقط و فقط می توان با نظریه نسبیت انیشتین، آن را بررسی کرد. از طرفی، مخاطبان این پیامک ها از ارسال وقت و بی وقت این پیام ها ناراضی هستند و بارها از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خواستند تا این وضع را سامان دهد.از طرف دیگر، شرکت های تولید پیامک های انبوه از مسدودسازی فعالیتشان و به تبع این منع فعالیت،از بیکار شدن گله دارند.

علاوه بر این دو گروه، مشاغلی که ارسال پیامک را به عنوان راهی برای تبلیغات کسب و کار خود انتخاب کردند نیز از مسدود شدن ارسال پیامک تبلیغاتی ناراضی هستند.

به ارسال پیامک تبلیغاتی پایان دهید

تعدادی از مخاطبان در سامانه «فارس من» از ارسال این پیامک های مزاحم ابراز نارضایتی کردند. این مخاطبان خطاب به وزیر ارتباطات اعلام کردند: این پیامک های مزاحم که با کدهای 5000 1000 2000 و تلفن های ثابت و اعتباری برای مشترکان ارسال می‌شود، کی خاتمه می یابد؟ خب اعلام شده 63000 خط قطع شده ، بازهم با 10هزار تومان یک خط جدید می خرند و مزاحمت ادامه می یابد.

یکی از مخاطبان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، درباره علت نارضایتی از ارسال پیامک های تبلیغاتی اظهار کرد: این پیامک ها، وقت و بی وقت ارسال می شوند و به خاطر آنکه تعداد آنها زیاد است، پیام های اصلی نظیر پیامک بانک و یا پیامک سازمان ها و نهادها در میان انبوه این پیام های تبلیغاتی گم می شود.

وی افزود: همچنین، تعداد زیادی از این پیامک ها در زمان هایی ازشب ارسال می شود و آرامش را از ما می گیرد.اینموضوع نیازبه بررسی و ساماندهی جدی دارد.

رونق کسب و کارهای خرد از طریق تبلیغات پیامکی

در مقابل، تعدادی از مخاطبین نیز در سامانه«فارس من» درخواست عدم حذف این پیامک ها را داشتند. این مخاطبین نیز اعلام کردند: طبق آماری که داریم حدود 500 هزار نفر فقط صاحب پنل پیامک تبلیغاتی در سراسر ایران هستند که محصولات و کسب و کار خودشون را تبلیغ می‌کنند آیا بجای اصلاح و قانونمند کردن این موضوع باید از ریشه نابود کرد؟ آیا نمی توانستیم با کنترل و زمان بندی و فیلترینگ متن ها این مشکل را برطرف کنیم؟ آیا نمی توانستیم بجای کسر شارژ ، ازهرسیم کارتی که پیامکی دریافت می‌کرد به شارژش اضافه می‌کردیم؟ تا باعث رضایت مخاطب می شد طبق گزارشات خبرگزاری پیش از 100 میلیون گوشی هوشمند در ایران وجود دارد که با در نظر گرفتن 50 میلیون عضو شبکه های اجتماعی , روزانه بالای یک میلیارد نوتیفیکیشن برای این گوشی ها ارسال شود. آیا با دریافت چند پیامک در ماه که اکثر این پیامک ها کنترل می شوند و محصولات کسب و کارهای جهت فروش قرار می‌گیرد باعث نابودی این صنعت شویم؟

یکی از مخاطبان در تأیید این درخواست در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، اظهار کرد: این بی عدالتی است اگر به خاطر ارسال چند پیامک، عده ای را از کار بیکار کرد.ما هم مثل استارت آپ ها ایده ای داشتیم که برای تبلیغات کسب وکارمان از این روش استفاده کنیم و وقتی این روش را از ما می‌گیرند، چگونه می‌توانیم در این شرایط اقتصادی کسب درآمد کنیم.

وی تصریح کرد: علاوه بر اینکه ما نمی‌توانیم برای کسب و کار خود تبلیغات کنیم، عده ای در  پنل های تبلیغاتی مشغول به فعالیت هستند و مسدود شدن این پیامک ها موجب می شود که این دسته از افراد نیز شغل خود را از دست بدهند.

 

  برای تمامی این شرکت ها که بودجه متوسطی دارند، راه برای تبلیغات وسیع وجود دارد اما کسب وکارهای خرد نظیر یک پیتزا فروشی چه بستری برای تبلیغ دارد و کجا می تواند برای خدمات خود بازاریابی کند؟

 

آمار سازمان تنظیم مقررات از قطع تلفن‌های مزاحم

تاکنون بر اساس آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعداد ۱۳۱٫۴۷۱ خط شخصی به دلیل ارسال پیامک های مزاحم قطع شده است که این موضوع نشان از عزم جزم وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای کاهش مخاطرات و نگرانی های مخاطبان اپراتورهای تلفن همراه دارد.

اما این موضوع را با محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در میان گذاشتیم.

 

محمد جواد آذری جهری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، درباره رویکرد وزارت ارتباطات در مواجهه با موضوع ارسال پیامک‌های تبلیغاتی گفت: این موضوع، یک مسئله ریشه ای است. دلیل وجود پیامک های مزاحم تبلیغاتی این است که  یک کانال مناسب و رسمی و با کیفیت برای انجام تبلیغات کسب وکارهای خرد وجود ندارد.

صداوسیما و بیلبورد، ابزار دیده شدن شرکت‌های بزرگ

وی افزود: شرکت های بزرگ برای تبلیغات از صدا و سیما استفاده می‌کنند و شرکت هایی با قدرت مالی متوسط نیز از بیلبوردهای تبلیغاتی در سطح شهر بهره می گیرند. برخی نیز برای دیده شدن تبلیغاتشان از سایت ها، روزنامه ها و مجلات استفاده می‌کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه بیان کرد: برای تمامی این شرکت‌ها که بودجه متوسطی دارند، راه برای تبلیغات وسیع وجود دارد اما کسب وکارهای خرد نظیر یک پیتزا فروشی چه بستری برای تبلیغ دارد و کجا می تواند برای خدمات خود بازاریابی کند؟

زیرساخت برای تبلیغات کسب وکارهای خرد فراهم نیست

وی تصریح کرد: مکانیزمی برای تبلیغ این کسب وکارها وجود ندارد. وقتی نیاز در بازار وجود دارد و کانال رسمی و مناسب برای تبلیغات آنها وجود ندارد و IPTV ها خوب فعالیت نمی‌کنند، VODها نیز گستردگی لازم ندارند و شبکه‌های اجتماعی داخلی قوت و قدرت لازم برای تبلیغ را ندارند، این کسب و کارها مجبور می شوند به سراغ شیوه هایی نظیر چسباندن برچسب بر درب منازل یا ارسال پیامک بروند.

این بازی دزد و پلیس ادامه دارد

آذری جهرمی ادامه داد: تا این مشکل وجود دارد، تخلف ارسال پیامک‌های مزاحم نیز ادامه دارد و بازی دزد و پلیس راه می افتد که ما پیامک‌های تبلیغاتی را قطع کنیم و با این حال پنل های تبلیغاتی نیز سود خود را  دارند و در آخر بازهم مردم ناراضی هستند. لذا نهاد متولی در رابطه با بحث تبلیغات باید خلاقانه تر عمل کند.

تمامی این سخنان، نشان دهنده این موضوع است که مشکل پیامک‌های تبلیغاتی به راحتی قابل حل نیست و نیاز به همکاری نهادهای متولی دارد تا هم به اوضاع کسب وکارهای داخلی سامان دهد هم آسودگی خیال برای مخاطبان تلفن همراه را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول