اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

کجا را نشانه گرفته اند؟!

کاخ سفید چه به لحاظ مدیریتی و اقتصادی و چه از منظر همراهی افکار عمومی در داخل، در موقعیتی نیست که بخواهد تجربه جنگ‌های پرهزینه و بی‌فایده افغانستان و عراق که میلیون‌ها نفر کشته و مجروح بر جای گذاشت را دوباره تکرار کند.

کجا را نشانه گرفته اند؟!

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، «منصور حقیقت پور» در روزنامه «حمایت» نوشت:

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا که دولت متبوعش بارها از قرار داشتن همه گزینه‌های ضد ایرانی روی میز تصمیم گیران واشنگتن خبر داده بود، به‌تازگی اعلام کرده است که هیچ‌کس در کاخ سفید به دنبال جنگ با ایران نیست! این در حالی است که «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا با اعلام خبر اعزام ناو «آبراهام لینکلن»‌ و بمب‌افکن‌های «بی – 52» به منطقه، بر طبل جنگ کوبیده و «دونالد ترامپ» نیز بارها به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم جمهوری اسلامی را به حمله نظامی تهدید کرده است.

از ابتدا هم معلوم بود که آمریکایی‌ها مرد جنگ نیستند و اساساً فاقد توان لازم برای به راه انداختن یک جنگ تمام‌عیار نظامی هستند. کاخ سفید چه به لحاظ مدیریتی و اقتصادی و چه از منظر همراهی افکار عمومی در داخل، در موقعیتی نیست که بخواهد تجربه جنگ‌های پرهزینه و بی‌فایده افغانستان و عراق که میلیون‌ها نفر کشته و مجروح بر جای گذاشت را دوباره تکرار کند. بنابراین، هارت و هورت یانکی‌ها چیزی جز مانور جنگ و شاخ‌وشانه کشیدن نبود و همه عقلای آمریکایی نیز سردمداران کاخ سفید را از فرو افتادن در باتلاق جنگ با ایران که می‌تواند کابوس جنگ ویتنام را برای آن‌ها زنده کند، بر حذر داشته‌اند.
اما نکته اصلی ماجرا اینجاست که پمپئو هدف و قصد اصلی واشنگتن را از هیاهو برای جنگ و به‌موازات آن، تحریم‌ها برملا کرده و گفته است: «ما نمی‌خواهیم به ایران اجازه دهیم که برنامه موشکی خود را توسعه دهد و برای جلوگیری از دستیابی آن‌ها به منابع انجام این کار، مشغول کارزاری دیپلماتیک و اقتصادی هستیم.» علاوه بر این، مورگان اورتاگوس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم در گفتگویی با خبرگزاری انگلیسی رویترز صراحتاً اعلام کرد که «سیاست فشار حداکثری» علیه ایران با هدف وادار کردن رهبران ایران برای آمدن به‌پای میز مذاکره اتخاذشده است. به عبارت ساده‌تر، تمام سناریویی که دولت ترامپ از سال 2016 به این‌سو تا بحال در حال نگارش آن بوده، بر مبنای کشاندن ایران به‌پای میز مذاکره به‌منظور محدود کردن توان موشکی طراحی‌شده است، ضمن اینکه در کنار آن، علی‌الدوام به نقش پر رنگ منطقه‌ای کشورمان تصریح کرده و خواستار محدود شدن آن بوده‌اند.
آمریکایی‌ها چه در دولت ترامپ و چه در دولت اوباما بر این خواسته نامشروع خود اصرار داشته و دارند، حال‌آنکه توانمندی‌های دفاعی و تهاجمی ایران ابداً قابل‌بحث، مذاکره یا معامله نیست و تنها در شرایطی توسعه قابلیت‌های موشکی را متوقف می‌کنیم که تهدیدی متوجه امنیت ملی کشور نباشد. همان‌گونه که پیش از این اعلام کرده‌ایم، برد موشک‌های کشورمان متناسب با تهدیداتی است که از ناحیه رژیم‌های متخاصم وجود دارد و به همین دلیل است که اهداف حیاتی رژیم صهیونیستی و پایگاه‌های آمریکایی در تیررس موشک‌های ایرانی است. درحالی‌که آمریکایی‌ها زرادخانه هسته‌ای را زیر سر صهیونیست‌ها قرار داده‌اند، عربستان سعودی را به رآکتورهای هسته‌ای با قابلیت تولید مواد لازم برای تولید کلاهک‌های هسته‌ای تجهیز کرده و ناوگان هسته‌ای و غیرهسته‌ای خود را به منطقه آورده‌اند، خنده‌دار است که جنایتکارترین دولت تاریخ جهان از جمهوری اسلامی بخواهد که برد موشک‌های خود را آن‌هم از طریق مذاکره تحت‌فشار کاهش دهد، زهی خیال باطل!
توسعه، تحقیقات و توانمندی‌های موشکی یک موضوع حیثیتی برای جمهوری اسلامی است و دست چدنی آمریکا از زیر دستکش مخملی، این بار هم هویدا و معلوم شد که منظور مستأجر کاخ سفید و اعوان‌وانصارش از مذاکره چیست. قابل‌توجه آقایان آمریکایی که ایران اسلامی برای حفاظت از عرض، آبرو و کیان اسلامی نیازمند قوی شدن است و چنانچه بنا باشد که مطابق میل آمریکایی‌ها رفتار کنیم و برآیند مذاکره به ضرر ما باشد، قطعاً امنیت کشور در معرض مخاطرات جدی قرار خواهد گرفت. به تعبیر رهبر حکیم انقلاب «مذاکره یعنی معامله؛ یعنی یک چیزی بدهی، یک چیزی بگیری. آنچه در این معامله مورد نظر او است، درست نقاط قوت جمهوری اسلامی است؛ مذاکره را روی این می‌برند. نمی‌گویند بیایید راجع به آب و هوا، راجع به منابع طبیعی، راجع به محیط‌زیست مذاکره کنیم، میگویند بیایید درباره سلاح دفاعی شما مذاکره کنیم؛ شما چرا سلاح دفاعی دارید؟ خب سلاح دفاعی برای یک کشور ضروری است. این‌ها میگویند بیایید روی این مذاکره کنیم؛ مذاکره کنیم یعنی چه؟ یعنی شما اگر چنانچه فرض کنید موشک می‌سازید با فلان بُرد، با فلان دقت، این برد را کم کنید به‌طوری‌که به پایگاه ما که آمریکا هستیم نرسد که اگر ما یک روز شما را زدیم، شما نتوانید جواب ما را بدهید... هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری نمی‌رود راجع به نقاط قوت خودش با طرف مقابل معامله کند» (24 اردیبهشت 98)
با این بیان و با عنایت به آیات قرآن کریم در خصوص لزوم تقویت رعب‌آور بنیه دفاعی به‌نحوی‌که دشمن حتی حمله و تهدید را هم به مخیله خود راه ندهد، جمهوری اسلامی محکوم به قوی شدن و افزایش ظرفیت‌های دفاعی خود است. در طول سالیان پس از پیروزی انقلاب، کشورمان نه به خاک دیگران تعرض کرده و نه کشوری را تهدید کرده و تنها جایی که از تهدید و هجمه سخن به میان آورده، زمانی بوده که مورد تهدید نظامی قرارگرفته است؛ مثل زمانی که رهبر معظم انقلاب فرمودند که چنانچه از صهیونیست‌ها غلطی سر بزند، تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم.
از سوی دیگر، دکترین نظامی کشور نیز بر پایه «بازدارندگی» و «دفاع» تدوین‌شده و این واقعیتی است که حتی به تائید جوامع اطلاعاتی آمریکا رسیده است. به قول «نوآم چامسکی»، اندیشمند و نظریه‌پرداز شهیر آمریکایی، «کاخ سفید به‌طور مداوم، ایران را تهدیدی برای صلح جهان تلقی می‌کند و این در حالی است که منابع اطلاعاتی آمریکا گزارش داده‌اند که دکترین نظامی ایران بسیار تدافعی و برای کند کردن حمله و پیشبرد یک راه‌حل دیپلماتیک برای دشمنی‌ها طراحی‌شده است.» اما نکته‌ای در این‌همه اصرار و ابرام واشنگتن بر خلع سلاح موشکی ایران وجود دارد که چامسکی با ظرافت، به آن اشاره کرده است: «برای آمریکایی‌ها که می‌خواهند آزادانه در منطقه وحشیگری و اعمال خشونت کنند، بازدارندگی یک تهدید غیرقابل‌تحمل و حتی بدتر از مقاومت موفقیت‌آمیز ایران است.»
از این منظر، ترامپ و به‌طورکلی هیئت حاکمه آمریکا، توان موشکی جمهوری اسلامی را «تهدیدی غیرقابل‌تحمل» می‌دانند که باید به آن‌ها گفت چاره‌ای جز نظاره‌گر بودن این قدرت ندارند، چراکه فاقد توان و قدرت برای مقابله آن هستند و اگر می‌توانستند با حمله نظامی، قدرت بازدارنده موشکی کشورمان را کاهش دهند یا از بین ببرند، لحظه‌ای تردید نمی‌کردند. لذا تحریم و پیغام و پسغام فرستادن حاکی از این واقعیت است که به‌اصطلاح ابرقدرت جهان، عجز خود را در برابر قدرت بلامنازع منطقه‌ای انقلاب اسلامی فریاد زده و سخنی از سر ناتوانی بر زبان رانده است. جمهوری اسلامی تسلیم هیچ ابرقدرتی نمی‌شود، برای تعیین مقدرات خود منتظر اجازه هیچ کشوری نمی‌ماند و به مصداق آیه 60 سوره انفال، با تمام عِدّه و عُدّه خود، هر نیرویی در کف قدرت دارد، برای مقابله با دشمنان آماده و تجهیز خواهد کرد.                                     

انتهای پیام/

 

 

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول