اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

پیگیری سوژه مردم: پایمال شدن حقوق ۱۵۰۰ نفر از اساتید و کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد

فارس من| اراضی خریداری شده توسط کارکنان دانشگاه فردوسی به‌ نام شرکت دیگری سند خورده است/ از ریاست جمهوری پیگیر هستیم

معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد، علت بروز مشکل برای جمعی از اساتید و کارکنان این دانشگاه در جریان خرید زمین در منطقه شاندیز را تشریح کرد و از پیگیری آن، از طریق نهاد ریاست جمهوری خبر داد.

فارس من| اراضی خریداری شده توسط کارکنان دانشگاه فردوسی به‌ نام شرکت دیگری سند خورده است/ از ریاست جمهوری پیگیر هستیم

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، برخی از مخاطبان سامانه فارس من از خبرگزاری فارس درخواست کردند که مطالبه آنها با عنوان «پایمال شدن حقوق ۱۵۰۰ نفر از اساتید و کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد! حتما بخوانید...» را پیگیری کنیم.

مخاطبان با اشاره به‌ تجمع اعتراض‌آمیز بخشی از اساتید، کارکنان و بازنشستگان دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ 24 آذر 1397، مطرح کردند که در سال 1371 دانشگاه از آن‌ها برای خرید زمین در شاندیز پول جمع‌آوری کرده، اما تاکنون زمین‌ها تحویل داده نشده و دانشگاه هم پاسخگوی مطالبات آن‌ها نیست.

با توجه به‌ اینکه معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد به‌ این مسئله رسیدگی می‌کند، مطالبه مخاطبان خبرگزاری فارس را با حسین انصاری، معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد مطرح کردیم.

معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه سازمان دولتی حق ورود به‌ چنین معاملاتی را ندارد، اظهار کرد: اگر دانشگاه وارد چنین معاملاتی شود، سازمان‌های نظارتی مانند سازمان بازرسی و دیوان محاسبات قطعا مانع می‌شوند، چون اصلا مجوز نداریم.

انصاری تصریح کرد: کارکنان دانشگاه «شرکت تعاونی مسکن شاندیز» را تشکیل دادند و مانند همه شرکت‌های تعاونی‌ سازمان‌های دیگر، در آن شرکت تعاونی مسکن اراضی را خریداری کردند که بعد از خریداری، با وجود اینکه از نظر سند مشکل قانونی نداشته، ولی متاسفانه هم‌زمان شرکتی به‌ نام «شرکت شاندیز بذر» هم در آن‌جا این اراضی را خریداری می‌کند.

وی افزود: مشخص نیست طی چه مکانیزمی بخشی از اراضی به‌ نام شاندیز بذر سند می‌خورد، شرکت تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه از همان زمان وکیل می‌گیرند و تمام این مدت وکلایی داشته‌اند و در دادگاه پیگیری کرده‌اند.

انصاری یادآور شد: دانشگاه به‌ تناسب وظیفه‌ای که برای خودش تعریف کرده، برای حمایت از اعضای هیات علمی و کارکنانش تلاش کرده است تا حمایت‌های سازمانی را به‌ عنوان یک سازمان دولتی از کارمندانش داشته باشد، اکنون هم تلاش این است که از طریق مراجع قانونی بتواند به‌کسانی که آن‌جا متضرر شده‌آند کمک کند، ولی اینکه بگوییم دانشگاه فردوسی چنین کاری کرده است، دانشگاه از نظر قانونی اصلا حق چنین کاری را ندارد.

معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه این افراد حقوقشان پایمال و حقشان تضییع شده است، گفت: سازمان‌هایی مانند اداره ثبت و سازمان‌هایی که واگذاری این زمین‌ها را برعهده داشته‌اند و سند صادر کرده‌اند، باید به‌موضوع توجه بیشتری می‌کردند، گروه زیادی از کارکنان دانشگاه روی این زمین معترض هستند، چون پول زمین را پرداخت کرده‌اند، ولی بدون توجه به‌ این مسئله سندها صادر شده، قطعا امروز هم تبعاتی را ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: شرکت تعاونی مسکن شاندیز که سال قبل انتخابات داشتند، هیات مدیره‌ای تشکیل دادند و آن هیات مدیره پیگیر مطالبات بوده است و جلسات زیادی را با مراجع قانونی مانند استانداری، اداره ثبت، نمایندگان مجلس و حتی با ما داخل دانشگاه برگزار کردند.

انصاری با بیان اینکه شرکت تعاونی چند وکیل تسخیر کرده و کارهایش را پیگیری می‌کند، اظهار کرد: ولی نگرانی که این افراد دارند و ما هم در دانشگاه فردوسی از این موضوع نگران و ناراحت هستیم، این است که چرا سازمان‌های بالادستی به‌ خواسته یک گروه بیش از 20 سال توجهی نکرده، بالاخره این افراد اراضی را خریدند و پول دادند، سپس این اراضی سندش به‌گروه دیگری منتقل شده است.

وی خاطرنشان کرد: قطعا از لحاظ قانونی، مراجع قانونی انجام این کار را صلاح دانستند و باید همان سازمان‌های حاکمیتی و نظارتی آن زمان زمین دیگری را به‌ این افراد تخصیص می‌داد، ولی متاسفانه به‌ دلیل اینکه دانشگاهیان خیلی محافظه‌کار هستند و تمایلی به‌ پیگیری مطالبات‌شان به‌صورت گروه‌هایی که سبب هزینه شود نداشته‌اند، خب سازمان‌های حاکمیتی هم خیلی توجهی به‌ این مطالبات نداشته‌اند.

معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن درخواست از سازمان‌های حاکمیتی که توجه بیشتری کرده و حداقل بعد از ۲۶ سال به این مسئله توجه کنند، خاطرنشان کرد: خودمان پیگیری‌هایی از دفتر ریاست جمهوری کرده‌ایم و خوشبختانه به تازگی پیشنهادی در حوزه کمک به همه همکاران دانشگاهی برای واگذاری مسکن مهر در شهر جدید گلبهار داده شده که امیدواریم بتوانیم این کار را به نتیجه برسانیم.

وی متذکر شد: چون حقوق این عزیزان به نوعی پایمال شده، ما وظیفه انسانی خودمان می‌دانیم که حمایت کنیم، باید ببینیم با چه مکانیزمی می‌توانیم این حمایت را از سمت دولت و نهادهای حاکمیتی داشته باشیم تا بتوانیم آنجا حداقل اولویتی به این عزیزان بدهیم، ولی هنوز این مسئله به جمع‌بندی و نتیجه نرسیده است.

انصاری اظهار کرد: طرح‌های اولیه و مجوز اولیه داده شده،‌ ولی در هر صورت آن‌ها هم به هیچ وجه نمی‌تواند جایگزین ضرر و زیانی که به این عزیزان وارد شده، باشد؛ فقط اولویتی است که به این عزیزان بدهیم به شرطی که بتوانیم فرآیندهای قانونی را مهیا کنیم.

انتهای پیام/ح
 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول