اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

هنرمند نقاش در گفت‌وگو با فارس:

«مهرو ماه» ادای دین هنر انقلاب به اهل بیت(ع) است

علی بحرینی هنرمند نقاش درباره جدیدترین نمایشگاه آثار خود تحت عنوان «مهر و ماه» گفت: سعی کرده‌ام کارهای زمین مانده در عرصه هنر نقاشی را احیا کنم و این نمایشگاه ادای دین هنر انقلاب به اهل بیت(ع) است.

«مهرو ماه» ادای دین هنر انقلاب به اهل بیت(ع) است

علی بحرینی نقاش و مسئول انجمن هنرهای تجسمی سازمان بسیج هنرمندان استان بوشهر در آستانه برگزاری نمایشگاه نقاشی «مهر و ماه» درباره پیشینه هنری خود به خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس گفت: از کودکی علاقه زیادی به نقاشی داشتم. اما آن سال‌ها میسر نبود تا در حضور استادی شاگردی کنم. چون اصلا کلاسی و استادی نبود. به ۱۲ سالگی که رسیدم عضو بسیج شدم با ورودم به بسیج امکاناتی برای تقوبت بنیه هنری و کسب تجربه ور اختیارم بود. ۱۴ سالگی که به جبهه های جنوب رفتم باز در تبلیغات گردان امام حسین (ع) همه فکرم کسب تجربه های نو بود.

وی ادامه داد: بعد از جنگ یعنی سال ۷۰ اولین کلاس‌های نقاشی در استان بوشهر را برگزار کردم و تجربه‌هایم را با بچه‌ها به اشتراک گذاشتم. اولین تجربه‌های هنریم را در دهه ۷۰ که دهه بسیار پراهمیتی برایم بود و خیلی جدی‌تر و حرفه‌ای‌تر به نقاشی نگاه می‌کردم رقم خورد. در دهه ۷۰ که رفته رفته وضعیت پرتنش دوران دفاع مقدس به سکون رسیده بود، نگاه به مقوله هنر در سراسر کشور جدی‌تر شده بود و من در این دهه با جسارت بیشتر به کار نقاشی مشغول بودم.

این هنرمند افزود: در دهه ۸۰ چند مجموعه مهم اجرا کردم از جمله «فصل سرخ، تفرج در آیینه‌ها، اقلیم نخل‌ها و خاطره‌ها». در سال ۸۵ بصورت رسمی آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی چشمه را در برازجان راه‌اندازی کردم و بحمدالله تا کنون شاگردان زیادی ازا ین فضای آموزشی به جامعه هنری وارد شده‌اند که بعضی از این افراد الان اساتید مجربی هستند و خود شاگردانی دارند. با قدم نهادن در دهه ۹۰ ذهنم درگیر خلق «مهر و ماه» شد و این آرزویی بود که سال‌ها با من بود. الحمدلله سال‌های ۹۳ تا و۹۷ سال‌های طلایی زندگی هنریم بود و آرزوی دیرینه‌ام به ثمر نشست.

بحرینی در ارتباط با انگیزه اصلی خود از خلق مجموعه «مهر و ماه» عنوان کرد: هنر نقاشی هرچند آرامش بخش برای خالق اثر هست اما هیچ هنرمندی برای خودش خلق اثر نمی‌کند. هنرمند دوست دارد هنرش دیده شود و اجازه می‌دهد مخاطب او به افکارش راه پیدا کند. من سعی کرده‌ام کارهای زمین مانده در عرصه هنر نقاشی را احیا کنم. خصوصا در زمینه اهل بیت (ع) که در این عرصه خیلی کم گذاشته‌ایم، در حالی که سرزمین ما متعلق به اهل بیت (ع) است.

این هنرمند با اشاره به جایگاه هنر انقلابی و آثار ارزشی اظهار کرد: آثار ارزشی بسیار خوبی طی سال‌های اخیر اجرا شده اما به دلیل معرفی‌نشدن شایسته، جامعه نتوانسته است از این آثار بهره لازم را ببرد. همچنین به دلیل نبود پشتوانه‌های لازم اکثر اساتید ترجیح می‌دهند به این عرصه ورود کمتری داشته باشند. آثار ارزشی شناسنامه هنری انقلابند و باید عزمی جدی برای معرفی آثار باشد و متولیان امر هنر انقلاب را به انحاء مختلف به جهان صادر می‌کردند اما این اتفاق کمتر رخ داده است.

مسئول انجمن هنرهای تجسمی سازمان بسیج هنرمندان استان بوشهر در خاتمه گفت: بنده در چندین جشنواره و نمایشگاه مهم که از سوی بسیج هنرمندان برگزار شد حضور داشتم. آثار دارای غنای بالایی بود. ای کاش بعد از هر جشنواره یا نمایشگاه آثار برگزیده در کتاب و یا سایت‌ها ارائه می‌شد. از این طریق هنرمندانی که امکان حضور در اینگونه رخدادها را نداشته‌اند با دیدن آثار کسب تجربه می‌کنند. بسیج هنرمندان باید نخبه‌های هنری خود را ساماندهی کند و با حمایت‌های جدی بتواند در مسیر تولید آثار فاخر ارزشی موج های امید بخشی را بیافریند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول