اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

نقص فنی، مأموریت فضاپیمای روسیه را ناتمام گذاشت+ عکس و فیلم

فضاپیمای «سایوز ام‌اس-10» روسیه که یک فضانورد روس و یک فضانورد آمریکایی را به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل می‌کرد، به دلیل نقص فنی مجبور به بازگشت به زمین شد.

نقص فنی، مأموریت فضاپیمای روسیه را ناتمام گذاشت+ عکس و فیلم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک راکت روس که گروهی از فضانوردان را به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل می‌کرد، پس از نقص فنی که برای شتاب‌دهنده آن حین مرحله پرتاب بوجود آمد، مجبور به توقف مأموریت خود شده و فضانوردان را به زمین بازگرداند.

 

 

بنا بر گزارش «دیلی‌میل»، فضاپیمای «سایوز ام‌اس-10» ساخت روسیه از پایگاه فضایی «بایکونور» روسیه در قزاقستان عازم ایستگاه بین‌المللی فضایی بود که مأموریتش ناتمام ماند.

 

 

بر اساس این گزارش، عملکرد شتاب‌دهنده این راکت سایوز در دومین مرحله پرتاب متوقف شد و سرنشینان آن در نهایت مجبور به فرود اضطراری شدند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، منابع پایگاه فضایی بایکونور روسیه در قزاقستان اعلام کردند که سرنشینان این فضاپیما زنده بوده و در حال فرود اضطراری هستند.

«الکسی اوچینین» فضانورد روس و «نیک هیگ» فضانورد آمریکایی از ناسا دو فضانورد سرنشین این فضاپیما، حدود ساعت 4 بامداد امروز عازم یک مأموریت شش ماهه در ایستگاه بین‌المللی بودند که با بوجود آمدن این نقص فنی، مأموریتشان ناتمام ماند.

 

 

بنا بر گزارش «دیلی میل»، اتاقک فضاپیما با زاویه‌ای بسیار تند مراحل فرود را طی می‌کرد که تقریبا وضعیت فرود غیرعادی را ایجاد کرده بود.

 

 

بر اساس این گزارش، گروه‌های امدادی به محض وقوع این حادثه، به سمت مکان نامشخص برخورد این فضاپیما به زمین حرکت کردند.

 

بنا بر گزارش «بی‌بی‌سی»، فضاپیمای سایوز یکی از قدیمی‌ترین نمونه‌های راکت فضایی است که البته سرعت بسیار بالایی دارد.

بر اساس این گزارش، هم سازمان فضایی آمریکا (ناسا) و هم سازمان فضایی روسیه (روس‌کاسموس) تأیید کردند که حال هر دو فضانورد این فضاپیما خوب است.

در نهایت اتاقک فضاپیما که حامل فضانوردان روس و آمریکایی بود، در 20 کیلومتری شرق شهر «جزقازغان» قزاقستان فرود آمد. این شهر در فاصله 450 کیلومتری شمال غربی «بایکونور» که محل پرتاب این فضاپیما بود، واقع شده است.

«دیمیتری راگوزین» رئیس سازمان هوافضای روسیه در گفت‌وگو با شبکه «راشاتودی» پس از این حادثه گفت، سامانه امداد و نجات فضاپیمای سایوز روسیه یک بار دیگر ثابت کرد که به طرز چشمگیری قابل اعتماد است.

«یوری بوریسوف» معاون نخست‌وزیر روسیه نیز امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که تحقیقاتی کامل در خصوص علت اصلی نقص فنی پیش آمده که منجر به این سانحه شد، انجام خواهد گرفت و انجام مجدد این مأموریت تا زمان مشخص شدن نتایج این تحقیقات امکان‌پذیر نخواهد بود.

انتهای پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول