اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

در گفت‌وگو با فارس مطرح شد

خطر مصرف شیرپرچرب برای دانش آموزان

متخصص تغذیه با اشاره به خطر مصرف شیرپرچرب در دانش آموزان گفت: دانش‌آموزان باید شیر کم‌چرب مصرف کنند چرا که لبنیات پرچرب دارای اسید اشباع زیاد است.

خطر مصرف شیرپرچرب برای دانش آموزان

آزیتا حکمت‌دوست متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با اصول تغذیه‌ای که والدین باید برای کودکان دانش‌آموز خود رعایت کنند، اظهار داشت: مصرف صبحانه برای دانش‌آموزان  جهت تمرکز بهتر در دروس و افزایش هوش آنها در یادگیری بسیار حائز اهمیت است.

وی بیان داشت: صبحانه‌ای شامل از همه گروه‌های مواد غذایی اعم از کربوهیدرات، سبزیجات، لبنیات، چربی و پروتئین برای دانش‌آموزان توصیه می‌شود که در این میان نان و پنیر و گردو یا نان و تخم‌مرغ  از صبحانه‌های مغذی است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه گردو حاوی  امگا 3 بوده و مصرف آن در افزایش هوش کودکان مؤثر است، گفت: دانش‌آموزان باید شیر کم‌چرب مصرف کنند چرا که لبنیات پرچرب دارای اسید اشباع زیاد بوده و در صورتی که از کودکی مواد حاوی کلسترول مصرف شود، به مرور در عروق ته‌نشین و در بزرگسالی احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: اضافه کردن شکر به صبحانه دانش‌آموزان اگر در حدود یک قاشق مرباخوری باشد موردی ندارد اگر اضافه مصرف شود این مسئله انسولین بدن را افزایش و سبب می‌شود که یک ساعت بعد فرد احساس ضعف داشته باشد.

وی توصیه کرد: دانش‌آموزان بهتر است میان‌وعده‌ای شامل میوه‌ها و یا گروه کربوهیدرات و پروتئین داشته باشند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول