اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  آموزش و پرورش

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد

افزایش خودباوری و اعتماد به نفس با حضور دانش‌آموزان در جشنواره‌های فرهنگی و هنری

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه جشنواره‌های فرهنگی و هنری، خودباوری، اعتماد به نفس، عزت‌مندی و توانمندی را ارتقا می‌دهد‌، گفت: تاب‌آوری، خشم و فقرزدایی با روحیه شاد و نشاط جامعه تقویت می‌شود.

افزایش خودباوری و اعتماد به نفس با حضور دانش‌آموزان در جشنواره‌های فرهنگی و هنری

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، افتتاحیه سی و ششمین جشنواره فرهنگی هنری دانش‌آموزان برگزیده پسر سراسر کشور امروز در سالن پوریای ولی اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد.
علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در این مراسم با اشاره به ۱۷ مرداد ماه که روز خبرنگار بود، اظهار کرد: به جامعه خبرنگاران و اصحاب رسانه که طلایه‌داران عرصه هنر هستند، روز خبرنگار را تبریک می‌گویم و یاد شهدای خبرنگار و افرادی که در این مسیر از جانشان مایه گذاشتند، گرامی می‌دارم.
وی افزود: این جشنواره بزرگترین رویداد فرهنگی و هنری کشور است که مسیر طولانی و پر پیچ و خمی را در طول سال طی کرده و امروز به ایستگاه پایانی رسیده است.
کاظمی با اشاره به شرکت بیش از ۶ میلیون نفر- رشته در این مسابقات، گفت: بیش از ۴۶۰۰ اثر به دبیرخانه کشوری رسیده و برگزیده شدن حدود ۲ هزار منتخب در ۵ حوزه فرهنگی و هنری نشان از میدان تأثیرگذاری حرکت در فضای تعلیم و تربیت دارد.
وی ادامه داد: ابزار هنر یکی از بهترین ابزارها و رساترین وسیله و ابزار برای انتقال هر نوع پیامی است که برای گوینده و مخاطب، جذابیت خاصی دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۶ ساحت تربیتی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین ساحت‌ها، تربیت هنری و زیباشناختی است که نشان از اهمیت و جایگاه هنر در فرآیند تعلیم و تربیت دارد.
وی اضافه کرد: هنر هم هدف سند تحول و هم ابزاری در خدمت تمام ساحت‌هاست؛ تربیت دینی، علمی، اقتصادی و اجتماعی با ابزار دینی صورت می‌گیرد، لذا گستره ابزار هنر به هنر محدود نمی‌شود و بهترین مسیر برای تربیت افرادی است که می‌توانند به جامعه خدمت کنند.
کاظمی، جشنواره فرهنگی هنری را بهترین عرصه برای کشف استعدادهای هنری دانست و اظهار کرد: بهترین سرمایه‌های هنری کشور در آینده از بین این دانش‌آموزان حضور خواهند داشت.
وی گفت: امروزه این جشنواره مرکز جوشش و تولید سرمایه‌های هنری کشور در آینده نه چندان دور است و این بالاترین دستاورد جشنواره است.
وی ادامه داد: در کنار وظیفه نظام تعلیم و تربیت حتما باید به تقویت ساحت هنری و زیباشناسی دانش‌آموزان توجه کنیم و در برنامه درس ملی فضایی را برای مسأله هنر و نشان دادن استعدادهای دانش‌آموزان مهیا کنیم لذا مسیر جشنواره، بهترین مسیر برای شکوفایی این استعدادهاست.
کاظمی افزود: رویکرد مهارت‌های تخصصی که دانش‌آموزان در کنار مهارت‌های ارتباطی در فضایی تعاملی در یک همایش ارزشمند کسب می‌کنند، مهم است؛ در کنار کشف و ارتقای توانمندی و استعدادهای دانش‌‌آموزان مسیری برای مهارت‌افزایی و مهارت تخصصی فرهنگی و هنری مورد نیاز دانش‌آموزان در بخش‌های مختلف فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه این جشنواره‌ها خودباوری، اعتماد به نفس، عزت‌مندی و توانمندی را ارتقا می‌دهد‌، اظهار کرد: این جشنواره داروی شفابخش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است؛ تاب‌آوری، خشم و فقرزدایی با روحیه شاد و نشاط جامعه تقویت می‌شود و شما جلودار حرکت‌های شادی بخش در فضای عمومی جامعه هستید که تربیت شهروند هوشمند، متفکر، خلاق، بصیر و آگاه برونداد این جشنواره است.
 کاظمی گفت: زمانی هنر و فرهنگ ارزش پیدا می‌کند و ما را بالا می‌برد که روح خدایی و الهی و نگاه خدایی در کارمان دمیده شود.
انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول