اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  بوشهر

ماجرای نجاست پیدا شده در آب مردم دشتستان چیست؟

در روزهای اخیر اظهارات رئیس شبکه بهداشت دشتستان در خصوص وجود نجاست در آب، واکنش مردم را پی داشته است.

ماجرای نجاست پیدا شده در آب مردم دشتستان چیست؟

خبرگزاری فارس، از شهرستان دشتستان داوود بحرینی: تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف آب به دلیل رشد جمعیت و از سویی مصارف مدیریت نشده در بخش کشاورزی در نقاط مختلف جهان موجب حساسیت بیشتر پیرامون منابع آب شده است و شهرستان دشتستان بزرگترین شهرستان استان بوشهر نیز هر ساله در فصل تابستان مردمانش فریاد بی آبی و بی کیفیتی آب را سر می دهند.

در هفته های گذشته ماریا خویش دوست رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در نشست شورای اداری این شهرستان اظهار داشت: وقتی جواب آزمایشات آب را دریافت می کنم و متوجه می شوم آب آلوده به مدفوع و کلیفرم است، باید سکوت کنم و بارها نامه را به اداره اطلاعات و فرمانداری انعکاس داده ام. 

 

خویش دوست با اشاره به اینکه در منبع آب یکی از روستاها کرم زالو دیده ایم، ادامه داد: برخی اقدامات جهادی باید انجام گیرد؛ اگر پول نیست دستمان را به سمت خیرین دراز می کنیم همانطور که خیرین در مسئله بیمارستان ورود کردند؛ اگر مردم و خیرین کنارمان نبودند بیمارستانی در کار نبود‌.  

اظهارات رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان در فضای مجازی و محافل عمومی با واکنش شدید افکار عمومی رو به رو شد که بلافاصله شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر این اظهارات را غیرکارشناسی و بی‌اساس خواند!  خبرنگار فارس برای بررسی بیشتر این ماجرا به سراغ رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان می رود. 

ماریا خویش دوست در گفتگو با خبرنگارفارس در این باره اظهار داشت: آب برخی از روستاهای دشتستان فاقد متولی و دستگاه کلر زنی است که در فصل گرما احتمال آلودگی آب این مناطق تقویت می‌شود. 

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ادامه داد: بهورزان ما در خانه‌های بهداشت با نمونه برداری ، نحوه کلرسنجی و گند زدایی آب را به مردم آموزش می‌دهند اما این روش صد درصدی موثر نیست و احتمال دارد بعضی از خانوارها از این روش استفاده نکنند و آب به درستی کلر زنی نشود. 

 

خویش دوست تصریح کرد: با توجه به گرمی هوا آلودگی آب وجود دارد و میکروب شاخص آلودگی معرفی شده نیز کلیفرم مدفوعی است و اینکه تصور شود مدفوع در آب است غیر ممکن و یک تصور اشتباه است. 

اما سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر چه می‌گوید؟

ابوالحسن عالی سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز به خبرنگار فارس می‌گوید: کیفیت آب خط قرمز شرکت آبفا است که روزانه نمونه‌های زیادی توسط آزمایشگاه های آبفا دشتستان و آزمایشگاه ناظر استان از آب‌های توزیعی برداشت شده ، آزمایش و کنترل می شوند. 

 

عالی ادامه داد: آب توزیعی در کلیه مناطق تحت پوشش شرکت آبفا در سراسر استان از جمله دشتستان از سلامت و کیفیت مطلوب برخوردار است و هیچگونه مشکلی ندارد. 

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر خاطر نشان کرد: بنده شخصا در این نشست حضور داشتم و منظور رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به هیچ گونه مناطق تحت پوشش شرکت آبفا استان نبوده است و صرفا روی صحبت ها با روستاها و مناطق عشایری که  فاقد متولی هستند و از طریق تانکر آب آنها تامین می‌شود، بوده است.

بر اساس صحبت های خویش دوست رئیس شبکه و بهداشت دشتستان، تعدادی از روستاهای این شهرستان تحت پوشش آبفا نمی‌باشد که ۲۵ درصد نتایج نامطلوب میکروبی آب مربوط به این روستاها بوده و در روستاهای تحت پوشش آبفا میزان نتایج نامطلوب دو درصد ارزیابی شده است. 

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، بر اساس صحبت های عالی سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر  هشت سایت آب‌شیرین‌کن در استان در حال ساخت است که چهار سایت آن امسال وارد مدار تولید و بهره‌برداری می‌شود که با تکمیل پروژه‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت تأمین آب آشامیدنی این استان به ۴۰ درصد خواهد رسید و وضعیت پایداری در تأمین آب فراهم می شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول