اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فارس من

دانشجویان در گفت‌‌وگو با «فارس من»: بسته‌های اینترنت قبل از امتحانات خردادماه‌ تعلق گیرد

تعدادی از دانشجویان با ثبت سوژه‌ای در فارس من با اشاره به حجم بالای مصرف اینترنت در کلاس‌های آنلاین خواستار تعلق آن قبل از امتحانات خرداد‌ماه شده‌اند.

دانشجویان در گفت‌‌وگو با «فارس من»: بسته‌های اینترنت قبل از امتحانات خردادماه‌ تعلق گیرد

به گزارش خبرنگار فارس‌من خبرگزاری فارس، با ادامه یافتن کرونا و جریان داشتن برگزاری ترم‌های مجازی در دانشگاه‌ها نیاز دانشجویان به بسته‌های اینترنتی افزایش یافته‌است.کلاس‌های آنلاین دانشگاه‌ها نیاز به برنامه‌های صوتی و تصویری‌ دارد که مصرف بسته‌های اینترنتی را افزایش می‌دهد، از جمله تمهیداتی که وزارت ارتباط و فناوری اطلاعات برای ترم‌های گذشته اندیشیده‌‌بود. اما با شروع شدن ترم جاری این بسته‌های اینترنت با وجود اینکه کفاف یک ترم را نمی‌داد، تمدید نشد و فقط زمانی را برای درخواست در بهمن ماه‌اعلام کردند.

 

بعد از گذشت سه ماه از ترم جدید دانشگاه‌ها هنوز بسته‌ای به دانشجویان تعلق نگرفته‌و حجم اینترنت قبلی هم کفاف کلاس‌های آنها را نمی‌دهد. این مخاطبان با ثبت سوژه‌ای در فارس من خواستار تعلق گرفتن اینترنت دانشجویی در دوران کرونا شده‌اند.

آنچه در ادامه می‌خوانید گفت‌وگو با تعدادی از این دانشجویان است:

رامین با اشاره به اینکه خرید بسته‌های اینترنتی مستلزم پرداخت مبالغ زیادی است، گفت: اساتید درآمدی دارند تا اینترنت بخرند ولی اکثر دانشجوها درآمد ندارند و با مشکل روبه‌رو شده‌اند.

فرزاد هم با انتقاد از اینکه در دوره قبلی اعطای اینترنت به دانشجویان تعدادی از آنها از دریافت بازمانده‌اند بیاد داشت: تعدادی از دانشجویان نتوانسته‌اند بسته قبلی دریافت را دریافت کنند. لطفا اینترنت دانشجویی را دوباره فعال کنید تا ما هم بتوانیم بهتر در کلاس‌ها حضور داشته باشیم و موقع امتحانات و دانلود فایل به مشکل برنخوریم

اما مزروعی با این درخواست که چنانچه بسته اینترنتی در اختیار دانشجویان قرار نمی‌گیرد کلاس‌ها به طور حضوری بر گزار شود، اظهار داشت: گزینه اول به صلاح همه هست و اینکه ۶۰گیگ اینترنت هم کم است بیشترش کنند و این بسته‌ها سریع‌تر فعال شوند چون امتحانات نزدیک است و به میزان بالایی از اینترنت نیازمندیم. 

محمد بهرامی از دیگر دانشجویانی که این روزها کلاس‌های خود را به صورت آنلاین و در فضای مجازی دریافت می‌کند گفت: با توجه به اینکه کلاس‌ها به صورت حضوری نیست اما شهریه به همان میزان گذشته است بهتر است حداقل تا حدودی در هزینه اینترنت به دانشجویان کمک شود. 

م وزیری هم با گلایه از سرعت پایین اینترنت در شهر خود گفت: در شهر ما اینترنت خیلی سرعت‌اش پایین است، ما در شهر محروم زندگی می‌کنیم و شرایط پرداخت اینترنت را نداریم و الان فصل امتحانات است.

محدثه‌ پورابراهیم با رضایت از بسته قبلی اینترنت که در اختیار دانشجویان قرار گرفته‌بود تصریح کرد: اینترنت دانشجویی عالی بود و من می‌توانستم در تمامی کلاس‌های آنلاینم بدون مشکل قطع شدن اینترنت، شرکت کنم ولی تمام شد و مجبور به خریدن اینترنت بی‌کیفیت و گران هستم. 

علی خادم در توضیح به خبرنگار فارس من این سوال را پرسید: به نظر شما ۶۰ گیگ اینترنت برای یک ترم کم نیست؟

علی نجف، با اشاره به تعداد فراوان در‌ها در یک هفته گفت: اگر اساتید یک درس برای برگزاری دارند ما در طول هفته ده‌ها ساعت کلاس و فایل داریم که باید دانلود یا آپلود کنیم.

فرهاد خوژندی هم با اشاره به حجم بالای فایل‌های ارسال شده برای اساتید دانشگاه‌کفت: فقط کافی است استاد فیلم آموزشی در گروه آپلود کند گروه‌های ما معمولا در تلگرام است که آن هم فیلتر است و نیاز به استفاده از فیلتر شکن است که میزان استفاده از اینترنت را خیلی افزایش می‌دهد. و وقتی مجبوریم از سایت‌های خارجی هم استفاده کنیم میزان مصرف دو برابر می‌شود گاهی مجبوریم دوباره کلاس‌های برگزار شده را دوباره دوره کنیم که این مورد به مصرف اینترنت ما هم تاثیر می‌گذارد.

غزال شکرپور هم با اشاره به قیمت‌های بالای بسته های اینترنتی گفت: با توجه به این حجم از دروس که استادان برای ما آپلود می‌کنند و با توجه به قیمت‌های سر به فلک‌کشیده‌ بسته‌های اینترنت پرحجم و همچنین به خاطر منتخب نشدن سایت‌های درسی ما به عنوان سایت‌های منتخب برای محاسبه‌ نیم بها واقعا ما دانشجو‌ها هم به اینترنت نیاز داریم حداقل تا وقتی کلاس‌ها حضوری نشده فکر نمی‌کنم درخواست زیادی باشد. 

مجتبی ایمانیان هم گفت: ما مجبوریم در اینترنت در مورد مطالب درسی جست‌جو کنیم و ویدیو‌های آموزشی ببینیم بخصوص در رشته‌ی ما که فوریت‌های پزشکی است، خیلی لازم هست. 

صبا نصر از دیگر دانشجویان هم با اشاره به درس‌های تخصصی ترم‌های آخر و و سنگین‌تر شدن حجم انجام پروژه‌های دانشگاهی بیان داشت: ما چون ترم‌های آخر دانشگاه هستیم درس‌ها تکالیف‌و پروژه‌هایمان سنگین‌تر از قبل شده است و آپلود کردنش برای استادان هم بیشتر نیاز به اینترنت دارد، هر تکلیف حدود ۳ تا ۲ گیگ اینترنت نیاز دارد که بسته ۶۰ گیگ من همان ماه اول تمام شد و کلی کار و تکلیف و پروژه و تحقیق و حتی کلاس‌های آنلاین من مانده است. 

مریم فرجی هم گفت: اول اینکه چرا محدودیت زمانی برای ثبت نام گذاشتند خیلی از دانشجویان واقعا دیر از این بسته آگاه شدند، خیلی از دوستانم از آن محروم ماندند، چون وقتی برای ثبت نام اقدام کردند، برایشان پیام اتمام زمان ثبت نام آمد و در کنار آن هم حجم اینترنتی که به تعدادی از دانشجویان رسید هم کم بود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول