اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

نامشخص

بهترین نرم افزارهای کاربردی برای گوشی اندروید در تمام زمان ها

گوشی‌ها دریچه‌هایی به جهان‌های متنوعی از امکانات هستند، فقط کافی است بدانید به چه مواردی نیاز دارید و کدام نرم افزارها بهترین‌ گزینه‌ها را به شما ارائه می‌دهند تا بتوانید وارد دنیایی شوید که پر از یادگیری، ارتباط، شگفتی و لذت است.

بهترین نرم افزارهای کاربردی برای گوشی اندروید در تمام زمان ها

در این مقاله ما شش مورد از بهترین نرم افزارهای کاربردی برای اندروید را به شما معرفی می‌کنیم که هر کدام برای حیطه‌های متنوعی طراحی شده‌اند؛ از یادگیری زبان گرفته تا حفاظت از اطلاعات شخصی و ادیت عکس، همگی تنها یک دانلود با شما فاصله دارند.

بریو پرایوسی براوزر

اگر به دنبال یک براوزر Browser مطمئن هستید تا بتوانید امنیت گوشی شما را بالا ببرد، Brave Privacy می‌تواند انتخاب خوبی برای شنا باشد. با استفاده از این براوزر می‌توانید پاپ آپ‌ها، تبلیغات، و کوکی‌ها را بلوکه کنید و مطمئن باشید که ارتباطات شما کاملا مخفی و امن باقی خواهند ماند. این بریو پرایوسی حجم کمی دارد، رایگان است و یک طراحی مینیمال و کاربردی را به خود اختصاص داده است.

2. فایرفاکس

یکی دیگر از براوزرهایی که با قوانین مختلف کاربرانش را بابت محافظت از اطلاعات‌شان کاملا مطمئن می‌کند، فایرفاکس  Firefox است. این براوزر به شما اطمینان می‌دهد که اطلاعات شخصی شما را جمع‌آوری نکرده و قاعدتا چیزی را هم در اختیار آژانس‌های تبلیغاتی نخواهد گذاشت. اگر از نسخه دسکتاپ فایرفاکس استفاده می‌کنید، می‌توانید اطلاعات مربوط به آن را با نسخه اندروید گوشی‌تان سینک کنید و به سریع‌ترین شکل ممکن به تاریخچه و موارد مورد نیاز جستجوهایتان دست پیدا کنید.

 

3. دولینگو

یکی از بهترین نرم‌افزارهای کاربردی برای اندروید، نرم افزار آموزش زبان دولینگوDuolingo است که زبان‌های بسیاری از جمله زبان‌های در خطر انقراض را به کاربران خود آموزش می‌دهد. کافی است زبان مورد علاقه‌تان را پیدا کنید تا دولینگو آموزش ساده و کاربردی خود را از پایه شروع کند. در حالت عادی و عضویت معمولی این اپلیکیشن به شما پنج قلب داده می‌شود که در ازای هر اشتباه یکی از آن‌ها از بین می‌رود. اگر دوست دارید روند آموزش زبان‌تان به دلیل اشتباهات کند نشود می‌توانید نسخه پیریمیوم این اپلیکیشن را برای گوشی اندرویدی‌تان نصب کنید. برای عضویت این نسخه لازم است هزینه کمی را پرداخت کنید که می‌توانید آن را از طریق خرید گیفت کارت مناسب انجام دهید. در حال حاضر انواع گیفت کارت ‌های متنوع گوگل پلی، PS4، آیتونز و ... وجود دارد که در حدود قیمت های متنوع طراحی شده‌اند و می‌توانند نیازهای اینچنینی شما را پوشش دهند.

4. گوگل ترنسلیت

کار کردن در فضای دهکده جهانی و عضویت در شبکه‌های اجتماعی مختلف نیاز به دانستن زبان‌های مختلف را بیشتر از گذشته نشان می‌دهد. قاعدتا نمی‌توان برای استفاده از امکانات مختلف و برقراری ارتباط، تمامی زبان‌ها را یاد گرفت؛ اما می‌توان با استفاده از گوگل ترنسلیت بخش بزرگی از این نیاز را برطرف کرد.

نرم افزار گوگل ترنسلیت Google Translate  به شما این امکان را می‌دهد که نوشته‌های روی عکس‌ها را ترجمه کنید، متن را برایتان ترجمه می‌کند و می‌تواند مکالمات را هم به زبان دلخواه شما معنی کند. درست که ترجمه‌ها صد درصد دقیق نیستند؛ اما در بیشتر موارد به راحتی می‌توانند پیام‌ها را منتقل کنند و کار شما را راه بیندازند. از طرف دیگر این نرم افزار مرتبا سعی در بهبود خود دارد و به نظر می‌رسد در آینده نزدیگ ترجمه‌های بسیار دقیق‌تری به کاربرانش ارائه دهد.

 

4. لینکدین

بدون شک لینکدین Linkedin یکی از کاربردی‌ترین نرم افزارهای ارتباطی چند سال اخیر است که فضایی برای ارتباطات کاری فراهم می‌کند. کافی است این نرم افزار را روی گوشی اندرویدی خود نصب کرده و به عضویت آن درآیید تا بتوانید با یک دنیای حرفه‌ای مربوط به کسب و کار ارتباط پیدا کنید. در این فضا شما پروفایل خودتان را می‌سازید، درباره تحصیلات و تجارب کاری‌تان می‌گویید و می‌توانید افراد یا سازمان‌هایی را که به کسب و کار شما مربوط هستند، دنبال کنید. از طریق این فضا می‌توانید از آخرین تغییر و تحولات حوزه کاری‌تان باخبر شوید، پیشنهادهای کاری دریافت کنید و از طریق ارتباطات بیشتر، گزینه‌های بیشتری را پیش روی آینده کاری‌تان قرار دهید.

5. آدیداس رانینگ

فرقی ندارد گوشی اندرویدی شما یکی از مدل های پر طرفدار گوشی هواوی باشد یا انواع گوشی‌های جدید سامسونگ. هر گوشی اندرویدی صرف نظر از قیمت و امکانات خاص خود به یک نرم افزار جامع نیاز دارد که اطلاعات مربوط به فعالیت‌های جسمی و سلامت کاربر را دریافت کرده و به او در بهبود سبک زندگی‌اش کمک کند. نرم افزاری که می‌توانید از آن به صورت رایگان برای انواع گوشی‌های اندرویدی استفاده کنید و گزارش فعالیت‌های مختلفی مثل دوچرخه سواری، کوهنوردی، دویدن و پیاده روی را به شکل اطلاعات و نمودارهای کاربردی به دست آورید، آدیداس رانینگ  Adidas Runningاست که بعضی آن را به نام Runtastic Pro هم می‌شناسند. با استفاده از این نرم افزار می‌توانید برای داشتن یک سبک زندگی سالم و ورزشی اقدام کنید و روز به روز بهتر از قبل شوید.

علاوه بر این برنامه، در اینجا با 10 نرم افزار ورزشی دیگر برای اندروید و آیفون آشنا خواهید شد.

6. گوگل فتوز

نرم افزار گوگل فتوز Google Photos  یکی از جذاب‌ترین نرم افزارهای اندرویدی است که امکانات کم نظیری را به کاربران خود ارائه می‌دهد. با استفاده از این نرم افزار می‌توانید عکس‌های مربوط به موقعیت‎ها یا تاریخ‌های خاص را جستجو کنید و از ادیت‌های آن لذت ببرید. این نرم افزار قابلیت تشخیص چهره‌ها را حتی بعد از گذشت چندین دهه دارد و نه تنها می‌تواند تصویر چهره انسان را تشخیص دهد؛ بلکه می‌تواند مکان‌ها و حیوانات را هم شناسایی کند. ظرفیت حافظه این اپلیکیشن ابری و نامتناهی است و از این جهت نیز توانسته است نظر کاربران زیادی را به خودش جلب کند. اگر تا به امروز سراغ این نرم افزار نرفته‌اید، بهتر است فرصت را از دست ندهید و زودتر دست به کار شوید.

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول