اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خوزستان

فارس من| والدین دانش‌آموزان: امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم را لغو کنید

با توجه به وضعیت قرمز شهرهای استان و شیوع کرونا انگلیسی والدین دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم مخالف برگزاری امتحانات حضوری هستند اما مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان می‌گوید: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا، برگزاری امتحانات حضوری به ستاد کرونای استان‌ها ابلاغ شده است.

فارس من| والدین دانش‌آموزان: امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم را لغو کنید

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سامانه «فارس من» هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی  شده است و در سریع‌ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد

«کمپین لغو امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم استان خوزستان» یکی از عناوینی بود که از طریق مخاطبان در سامانه فارس من به ثبت رسید که موضوع را پیگیری کردیم.

کوروش مودت مدیر کل آموز و پرورش استان خوزستان در خصوص لغو برگزاری امتحانات بصورت غیر حضوری، اظهار کرد: امتحانات پایه دوازدهم به دلیل اینکه نهایی هستند حتی در سال گذشته نیز حضوری برگزار شدند و مشکل خاصی ایجاد نگردید.

وی با بیان اینکه امتحانات پایه دوازدهم به دلیل تاثیر گذاری در کنکور غیرحضوری برگزار نمی‌شود، افزود: سال گذشته بر اساس اصرار اولیاء دانش‌آموزان و پیگیری ستاد کرونا مجوز برگزاری غیر حضوری امتحانات داده شد.

برگزاری امتحانت حضوری تصمیم ستاد ملی کرونا است

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: اما تبعات برگزاری امتحانات پایه نهم در هدایت تحصیلی  خودش را نشان داد چرا که در هدایت تحصیلی دانش‌آموزان بر مبنای سند تحول بنیادین و اهداف آموزش‌و‌پرورش هدایت می‌شوند‌.

مودت با اشاره به تاثیر سه تا چهار ماده درسی پایه نهم در هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، بیان کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی وزارت آموزش و پرورش همیشه امتحانات پایه نهم و دوازدهم حضوری برگزار شده است مگر اینکه ستاد ملی کرونا برگزاری امتحانات غیر حضوری را مصوب کند.

 

وی عنوان کرد: برنامه برگزاری امتحانات حضوری طبق تصمیم ستاد ملی کرونا اعلام و  به ستاد کرونای استان‌ها ابلاغ شده است.

مودت با بیان اینکه درخواست اولیاء دانش‌آموزان مبنی بر برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری، افزود: امتحان پایه دوازدهم را نمی‌توان غیر حضوری برگزار کرد همچنین امتحان پایه نهم نیز در کل کشور حضوری برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه سال گذشته استثنائاً امتحانات پایه نهم به صورت غیر حضوری برگزار شد، گفت: چنانچه ستاد ملی کرونا تصمیمی مبنی بر برگزاری غیرحضوری امتحانات بگیرد قطعاً این تصمیم برای ما لازم الاجرا است.

مودت بیان کرد: سال گذشته امتحانات با رعایت تمام شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد و دانش‌آموزان به فاصله یک متر و نیم در جلسه امتحان حاضر شدند.

وی افزود: تا کنون هیچ گونه گزارش مستندی مبنی بر ابتلای دانش‌آموزان به کرونا در جلسه امتحان اعلام نشده است.

ارزش ندارد بخاطر امتحانات فرزندانمان را به کام مرگ بفرستیم

محمدی به نمایندگی از خانواده‌های دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: با توجه به اوضاع بحرانی استان به لحاظ شیوع کرونا هیچ امتحانی ارزش این را ندارد که ما با دستان خودمان فرزندانمان را به کام این بیماری هولناک و یا مرگ بفرستیم.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و هزینه‌های گران درمان، افزود: چرا ما باید عامدانه کاری کنیم که هم از لحاظ مالی و هم جانی متضرر شویم، بعضی از خانواده‌ها از پس هزینه‌های زندگی برنمی‌آیند چه برسد بخواهند هزینه‌های درمان را هم بر آن‌ها تحمیل کرد.

این نماینده از خانواده‌های دانش‌آموزان گفت: از ستاد ملی کرونا درخواست داریم با در نظر گرفتن شرایط کنونی کشور نسبت به لغو امتحانات حضوری پایه های نهم ها و دوازدهم  اقدام و امتحانات را به صورت غیر حضوری برگزار شود.

 

امتحانات پایه نهم و دوازدهم غیر حضوری برگزار شود

رویا منجم زاده مادر یکی از دانش‌آموزان پایه نهم است وی می‌گوید: در کانال‌های مختلف آموزش و پرورش استان برگزاری امتحانات پایه نهم به صورت حضوری اعلام شده است این در حالی است که طبق اعلام ستاد مبارزه با کرونا، اهواز فعلاً از لحاظ شیوع این  بیماری در وضعیت آبی قرار ندارد.

وی افزود: از آنجایی که ستاد مبارزه با کرونای استان ستاد تداوم این وضعیت را تا فصل تابستان پیش‌بینی کرده است برای حفظ سلامتی خانواده و انتظار می‌رود امتحانات پایان ترم این پایه به صورت غیر حضوری برگزار شود.

درد دِل «هلیا فرزین» دانش آموز پایه نهم

هلیا فرزین یکی از دانش آموز پایه نهم است وی می‌گوید: از اسفند ماه سال 98 برای رعایت حال کادر درمان در خانه ماند‌م و جایی نرفتم .

وی با بیان اینکه تمام سال درسی نهم را در خانه و به صورت مجازی خواندم، افزود: با صدای کارگرهای ساختمان کناری و ابزارهایشان، با قطع برق و اینترنت، دور شدن از کلاس، با سوءتفاهم‌هایی که گاها برای دبیرها پیش می‌آید، با سردرد، با اضافه شدن نمره چشمم، با گردن درد به دلیل استفاده زیاد از گوشی و لپتاپ و با... ساختم.

 

این دانش‌آموز گفت: با همه این شرایط کنار آمدم تا آمار کرونا کم شود و خانواده‌ها کمتر داغ عزیزان خود را ببینند.  دست‌های ما به شاخه‌های خشک درخت شبیه شده است آنقدر که آن‌هایی که دوستشان داریم را در آغوش نگرفتیم، زیارت را از خودمان دریغ کردیم تا این هیولا از زندگی‌ ما برود.

فرزین بیان کرد: بعد از این همه آیا درست است بعد از گذشت بیش از یک سال برای امتحان حضوری از خانه خارج شویم؟ آن هم برای امتحان و نمراتی که ده سال دیگر اهمیتی برای ما ندارد.

جان تک پسرم را از سر راه نیاورده‌ام

علی جنادله پدر یک دانش آموز پایه نهم است وی با انتقاد از حضوری کردن امتحانات، اظهار کرد: من جان تک پسرم را از سر راه نیاورده‌ام که اجازه دهم در جلسات امتحانات حاضر شود.

وی افزود: چرا امسال باوجود کرونای چینی، انگلیسی، هندی، و افریقایی مسوولان اصرار به برگزاری امتحانات حضوری دارند.

 

برخی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان درگیر گرونا هستند

اسدی مادر یکی از دانش‌آموزان پایه نهم فرزانگان است وی با طرح این سوال مبنی بر اینکه آیا برگزاری امتحانات حضوری در این شرایط عاقلانه است، اظهار کرد: مطمئن هستم برخی از دانش‌آموزان یا خود و یا خانواده‌هایشان درگیر کرونا شده‌اند که در این شرایط می‌توانند ناقل باشند و حضور آن‌ها در جلسات امتحان خطرناک است.

وی افزود: اغلب دانش‌آموزان به دلیل ترس از شرایط دچار استرس هستند  و همین استرس برای بچه‌ها خطرناک است آن هم در این شرایطی که باید دو ماسک و شیلد استفاده کرد.

یک سال فرزندم از خانه بیرون نرفت

مادری دیگر می‌گوید: بیش از یک سال است که اجازه ندادم فرزندمان از خانه خارج شود و تمام سختی‌های این شرایط را به جان خریدم تا فرزندم دچار این ویروس نشود.

وی افزود: اکنون حتی در صورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط مدرسه اعتماد ندارم فرزندم را به مدرسه بفرستم چرا که می‌دانم میزان آلودگی بالا است.

این مادر گفت: بنده شاغل هستم و مجبورم برای فرستادن فرزندم به مدرسه از آژانس استفاده کنم که این کار برای فرزندم یک ریسک است.

دانش‌آموزان واکسینه نشد‌ه‌اند

شیوا نجدی مادردانش‌آموزان فرزانگان یک نیز با انتقاد از تصمیم آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم، می‌گوید: هیچ کدام از بچه‌های ما واکسینه نشده اند، برخی دانش‌آموزان  به دلیل بیماری‌هایی که دارند مانند دیابت و... در مقابل بیماری کرونا مقاومتی ندارند.

 

وی افزود: در طول سال آموزش غیر حضوری بود قاعدتاً امتحانات هم باید غیر حضوری باشد و امتحانات حضوری  لغو شود ما از فرستادن فرزندانمان به جلسه حضوری امتحان ممانعت می‌کنیم.

مادر دوقلوها

امینه صرخه مادر دو دختر دوقلو است وی می‌گوید: من حاضر هستم یک سال دوباره دختر هایم درس بخوانند اما در امتحان حضوری حاضر نشوند.

وی افزود: فرستادن بچه‌ها به امتحان حضوری یعنی آن‌ها را راهی شرایط خطرناک کردیم، نباید با جان بچه‌ها بازی کرد.

انتهای پیام/ر

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول